Viqh wijnbar Haarlem

Viqh aan huis is een nieuwe manier om thuis een leuke en leerzame wijnproeverij te organiseren.

Wijnbar Viqh 

Kom gerust binnen. Wij heten u van harte welkom!

Het interieur van onze wijnbar is speciaal voor ons ontworpen en geïnspireerd op de kleuren van de wijn. Een moderne maar toch ook knusse ambiance. In onze wijnbar bieden wij u een selectie van ruim 120 kwaliteitswijnen. Ieder met een eigen smaak, kleur en identiteit. Neem plaats en maak kennis met deze wijnen door middel van een proeverij of laat u adviseren door een van onze sommeliers. Ook bieden wij u een heerlijke borrelkaart. En op het krijtbord een iedere week wisselende selectie van wijnen buiten de kaart om. Tot ziens!

Wij kopen onze wijnen over de hele wereld zelf in.
Wij kopen onze wijnen over de hele wereld zelf in. Frankrijk: Maison des Vins de Loire de Nantes

Wijnproeverij of borrel

Er is altijd een goede reden om met vrienden en of familie het glas te heffen. Wilt u dit met een grote groep doen of in de vorm van een proeverij? Dan is Viqh het juiste adres! Wij kunnen u een ruimte bieden tot een maximum van 50 personen. Dat kan zijn in onze rode kamer op de benedenverdieping of boven op het entresol. Wij vragen geen huur voor de ruimtes en houden voor de wijn & spijs de prijzen aan van de kaart. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Een proeverij is mogelijk vanaf 10 tot 50 personen. Wij houden een minimum aan van 3 gangen. 1x bubbel, 1x wit en 1x rood (mag naar eigen wens ook variëren). Dit is vanaf 15 euro per persoon en uit te breiden met 5 euro per gang per persoon. Bij deze proeverijen serveren we bij elke gang een hapje (denk amuse) en komt uiteraard een uitleg over het desbetreffende glas! 

 Reserveren kan aan de bar of via de telefoon.

T: 023 - 54 242 58   info@viqh.nl

 

Webshop

Nagenoeg alle wijnen uit de bar zijn in onze webshop te verkrijgen. Het is zowel mogelijk om te laten bezorgen als om de wijnen in de bar af te halen. Via onderstaande link komt u op de website van Magniviqh. Proost!

GA NAAR DE WEBSHOP

Viqh aan huis

Met Viqh aan huis kunt u voor een groep vrienden of zakelijk voor collega’s een leuke en leerzame wijnproeverij organiseren. Samen met een ervaren sommelier worden er diverse thema’s behandelt. U kunt denken aan een uitdagende wijn quiz, wijn en bijbehorende hapjes of een wijnproeverij puur gericht op de verschillende druivensoorten.
De proeverijen kunnen bij u thuis of op een andere locatie georganiseerd worden.

 

De arrangementen zijn basic opgesteld om ook voor de  beginnende wijndrinkers een gezellige avond te bieden en er iets van op te steken. Wij houden een minimum aan van 3 proefglazen en een maximum van 10 proefglazen. Prijzen per proeverij zijn vanaf €25,- p.p. vanaf 8 personen.

Stuur ons een mailtje of reageren via Facebook voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte van onze acties en nieuwtjes.

Inschrijven

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contactgegevens Openingstijden

Grote Markt 4
2011 RD Haarlem           

T: 023 54 24 258
Mail: info@viqh.nl
Route: Plan uw route

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
16.00 tot 24.00
16.00 tot 24.00
15.00 tot 24.00
15.00 tot 01.00
15.00 tot 02.00
14.00 tot 02.00
15.00 tot 24.00