taste diga viqh wine2b wijnspijsproeverij

TASTE!

Na het succes van de eerste editie slaan wijnbar VIQH, Restaurant DIGA en Wine2B iedere laatste zondag van de maand de handen ineen. Op zondag 26 juni organiseren wij de vierde editie van TASTE!

Wijnspijscombinaties zijn er in allerlei soorten en maten. DIGA werkt vooral met Italiaanse wijnspijs combinaties maar wat gebeurt er als je bij de Italiaanse gerechten ook de rest van de wijnwereld betrekt. Dat ontdekken jullie tijdens deze wijnproeverij!

Het werkt als volgt. Vanuit de keuken van DIGA zullen 4 gerechtjes komen die gecombineerd zullen worden met wijn. Zowel DIGA als wijnbar VIQH kiezen 4 wijnen uit het assortiment van Wine2B. De wijnen van DIGA zijn allemaal Italiaans. De wijnen die VIQH kiest zullen net zoals in de wijnbar vanuit de hele wereld kunnen komen. Aan jullie de keuze welke wijnspijs combinatie het lekkerst is.

Hoe ziet de zondag middag eruit? Om 13.00 uur word je ontvangen bij DIGA met een glas bubbels en amuses. Om 13.30 zal de wijnproeverij starten en zullen de Sommeliers jullie meenemen in 4-gangen langs 8 mooie wijnspijs combinaties.

De wijnproeverij van wijnbar VIQH en DIGA zal plaatsvinden op zondag 26 juni. De kosten zijn €60,- per persoon en reserveren is verplicht. Zijn er allergieën of dieet wensen? Dan kan dit gemeld worden bij de reservering.

 

Zondag 26 juni

TASTE!

13:00 uur – 16:30 uur

€60,- per persoon

Aanmelden doet u hier

 

Datum

26 jun 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€60,00

Locatie

Restaurant DIGA
Damstraat 10, Haarlem
Website
https://www.digahaarlem.nl
Categorie