Wijnproeverijen op locatie

wijnproeverij thuis

Wilt u de wijnen van wijnbar VIQH op een gezellige en informele sfeer bij u thuis proeven? Dat kan! Wij geven ook wijnproeverijen bij u op locatie. Onder begeleiding van een ervaren sommelier proeft u verschillende wijnen uit een thema dat perfect bij u en uw gezelschap aansluit. De proeverijen worden helemaal voor u gepersonaliseerd zodat er voor ieder gezelschap wat te kiezen valt. Tijdens de proeverijen worden er 6 wijnen geproefd waarbij wij u meenemen van druif tot glas en zullen deze aanvullen met leuke feitjes en anekdotes over de wijn. Wij nemen ook de glazen mee en uiteraard is de wijnproeverij bij u op locatie aan te vullen met een uitgebreide borrelplank.

proeverij wijnspijs

De wijnproeverij op locatie is ook een mooie manier om een vergadering op een unieke en leuke manier af te sluiten. Maar u kunt bijvoorbeeld ook werken aan de teambuilding door een wijnproeverij in combinatie met een wijnquiz te organiseren.
Voordat wij de wijnen voor de proeverij voor u uitzoeken nemen wij eerst contact met u op om te kijken van welke smaken u houdt en in welk thema u de wijnproeverij wilt organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de proeverij wijnspijs. Hierbij zullen 6 wijnen gecombineerd worden met bijpassende hapjes. Of bijvoorbeeld het thema a trip around the world. Hiermee nemen wij u mee langs 6 verschillende wijnlanden en verschillende continenten. Waarbij wij de bekende druiven zullen afwisselen met inheemse en onbekende druiven.

vrijblijvende offerte

Vul hier het formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om de wijnproeverij voor u te personaliseren zodat deze perfect bij u en uw gezelschap aansluit. Wilt u liever wat meer inspiratie over bepaalde thema’s? Lees dan eens onze blog.