wijn in kerstpakket uniek viqhaanhuis eindejaarsgeschenk

Is wijn in een kerstpakket wel uniek?

Een feestelijk kerstpakket

Langzaam maar zeker komt het einde van het jaar weer in zicht. In deze periode van het jaar worden er veel eindejaarsgeschenken/kerstpakketten gegeven aan klanten, personeel en andere zakelijke relaties. Iedereen vindt het belangrijk om gewaardeerd te worden voor het werk dat dag in dag uit verzet wordt. Met een eindejaarsgeschenk of kerstpakket toont u uw dankbaarheid. Uw medewerkers gaan hierdoor met een goede afsluiting het jaar uit en zullen het nieuwe jaar vol positiviteit beginnen, wat uiteindelijk uw rendement zal verhogen. Nu hoor ik u denken: Wat moet ik dan geven aan mijn werknemers of zakenrelaties? Wijn in een kerstpakket of eindejaarsgeschenk, is dat eigenlijk nog wel uniek?! VIQH aan Huis heeft het antwoord!

Een kerstpakket is zeer geschikt om uw blijk van waardering over te brengen naar uw zakenrelaties. Nog steeds is wijn meest gegeven producten in een kerstpakket. Er zijn dan natuurlijk veel verschillende soorten in de wijnindustrie. Maar waarom wordt er eigenlijk altijd een fles rode of witte wijn gegeven? Wij van VIQH aan Huis hebben een feestelijk eindejaarsgeschenk samengesteld in de vorm van een wijnbox vol mousserende wijnen. Een kerstpakket boordevol wijn, maar toch zeer uniek! 

luxe kerstpakket mousserende wijnen uniek eindejaarsgeschenk
luxe kerstpakket mousserende wijnen uniek eindejaarsgeschenk

Een mousserende wijn uit Engeland?!

Mousserende wijnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij verschillende diners en feesten. Want zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet starten met een heerlijk glas Champagne? Voor het maken van een mousserende wijn wordt in veel landen en gebieden dezelfde methode gebruikt. De meest bekende is de méthode traditionelle, een tweede vergisting op fles. Deze methode zien we vooral terug bij de Champagne en Cava. Maar ook de methode charmat wordt veel gebruikt. Hier vindt de tweede gisting plaats in de tank. Waardoor de wijn wat frisser van smaak blijft. Dit zien we vooral terug bij de Italiaanse Prosecco en de Duitse Sekt.

Om u kennis te laten maken met het brede aanbod van mousserende wijnen hebben wij 6 totaal verschillende wijnen geselecteerd waarbij onze absolute favoriet de Ridgeview Cavendish is. Dit is een mousserende wijn vanuit Sussex in Engeland. Ja dat leest u goed, vanuit Engeland! Deze wijn wordt op precies dezelfde manier gemaakt als Champagne en bestaat ook uit dezelfde druiven. Namelijk Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. In smaak fris, tropisch fruit, notige tonen een mooie zachte mousse en een lange afdronk.

kerstpakket eindejaarsgeschenk mousserende wijnen feestelijk eindejaarsborrel nieuwjaarsreceptie
kerstpakket eindejaarsgeschenk mousserende wijnen feestelijk eindejaarsborrel nieuwjaarsreceptie

Hoe te genieten van de mousserende wijn?

Naast de Engelse mousserende wijn kunt u ook nog genieten van een Prosecco, ontstaan door spontane vergisting, een Duitse Sekt, een Zuid-Afrikaanse vonkel wijn, een mousserende rosé vanuit Italië en een Blanc de Blanc Champagne.

Maar hoe geniet u nou optimaal van een mousserende wijn? Wij raden aan om ze te serveren met kleine hapjes van vis, maar ook zeker bij schaal-en schelpdieren. De wijn smaakt het beste bij een temperatuur van 8-10 graden. Het urenlang bewaren van de mousserende wijn in de koelkast is dus niet nodig want dan is deze te koud. Bewaar de wijnen liggend op een koele en donkere plaats en drink deze binnen een jaar na aankoop op om de beste kwaliteit te proeven.

kerstpakket eindejaarsgeschenk mousserende wijnen nieuwjaars receptie eindejaar borrel
kerstpakket eindejaarsgeschenk mousserende wijnen nieuwjaars receptie eindejaar borrel

Mousserende wijnen op uw nieuwjaarsreceptie

Mousserende wijnen staan onlosmakelijk verbonden met feestelijke gebeurtenissen, waarvan de jaarwisseling nog steeds het bekendste voorbeeld is. Zodra de wijnen ontkurkt worden ontstaat er een feestelijke stemming. De wijnbox mousserende wijnen is dan ook zeer geschikt om de stemming op gang te brengen tijdens de kerstdagen of op de nieuwjaarsreceptie. Daarnaast is het een mooi cadeau om te geven of om zelf van te genieten. U bestelt de wijnbox mousserende wijnen hier! Heeft u liever dat de wijnen voor u ingeschonken worden door een sommelier tijdens uw nieuwjaarsreceptie of eindejaar borrel? DAT REGELT U HIER!

Op maandag 9 december organiseren wij een feestelijke wijnproeverij Proef Mousserende wijnen om het jaar sprankelend af te sluiten. AAMELDEN DOET U HIER!

wijnproeverij mousserende wijnen kerstpakket eindejaarsgeschenk
wijnproeverij mousserende wijnen kerstpakket eindejaarsgeschenk

Deel dit bericht:

Overige berichten